Uw Diëtist

Mijn naam is Josette van Bommel. Na jarenlang als diëtist bij de thuiszorg te hebben gewerkt, ben ik in 2015 een eigen diëtistenpraktijk begonnen. Mijn visie is u te helpen uw gezondheid te verbeteren, door middel van gezonde voeding of dieet en leefstijladvies, zodat u zich prettiger en fitter voelt en beter kunt functioneren in het dagelijks leven.

Uw hulpvraag en motivatie zijn het uitgangspunt voor een persoonlijk advies, aansluitend bij uw leefwijze. Als diëtist begeleid en ondersteun ik u bij de veranderingen in uw voedingsgewoonten en leefstijl.

KP-logo-1024x870
Logo formaat
dcn

Kwaliteit

De titel ‘diëtist’ is wettelijk beschermd. Alleen degene die een 4 jarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek hebben afgerond mogen zich ‘diëtist’ noemen. Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Iedere vijf jaar moet een ingeschreven diëtist laten zien dat ze voldoende werkervaring heeft opgedaan en voldoende bij- en nascholing heeft gevolgd. De meeste zorgverzekeraars stellen inschrijving in het Kwaliteitsregister Paramedici als eis voor het sluiten van een contract met een diëtist.

Daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, de Diëtisten Coöperatie Nederland.