hartjePraktijk (kop 1)

De diëtist is de specialist op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte. Indien u een voedings- of dieetadvies nodig heeft kan ik daarbij helpen, of het nu gaat om overgewicht, ondergewicht, diabetes, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, foto darmklachten, emotie – eten.

Mijn visie is u te helpen uw gezondheid te verbeteren, door middel van gezonde voeding of dieet en leefstijladvies, zodat u zich prettiger en fitter voelt en beter kunt functioneren in het dagelijks leven. Uw hulpvraag en motivatie zijn het uitgangspunt voor een persoonlijk advies, aansluitend bij uw leefwijze. Als diëtist begeleid en ondersteun ik u bij de veranderingen in uw voedingsgewoonten en leefstijl.

gesprekUitwerktijd (kop 2)

Naast de tijd dat ik met u in gesprek ben, zal ik tijd besteden aan het uitwerken van het persoonlijk advies, het informeren van de verwijzer, het registeren van uw gegevens in het dossier en het declareren van het consult. U bent hier doorgaans niet bij aanwezig. Deze zogenaamde indirecte tijd bedraagt na het eerste consult 30 minuten. Bij een vervolgconsult is dit ca 15 minuten (indien nodig). Deze tijd zal naast de directe tijd bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Locatie
  • GC Orion, Orionstraat 3,
    5632 DA Eindhoven
Josette van Bommel